Vanhat uutiset

Hämeenkosken ratsastajat ry järjesti hevosten maastakäsittelykurssin la 28.5.2016

Kurssilla tutustuttiin hevosen lajinomaiseen käyttäytymiseen, hevosen oppimiseen ja ihmisen ja hevosen väliseen kommunikointiin. Harjoitusten tavoitteena oli luottavainen ja rento hevonen. Pyrkimyksenä positiivinen kanssakäyminen molemmille osapuolille. Lisäksi tutustuimme hiukan hevosagilityn alkeisiin.
Kurssin vetäjänä toimi koko ikänsä eläimistä ja niiden kouluttamisesta kiinnostunut Jaana Virtanen, Kalliomaan tallilta. Hän on toiminut aiemmin mm. koirien agilitykouluttajana. Hevosten kouluttamista Jaana on tehnyt kotitallillaan noin kymmenen vuotta ja perehtynyt eri koulutustapoihin ja –metodeihin. Tavoitteena oli, että kurssilta jäi jokaiselle jotain konkreettista vinkkiä jokapäiväiseen toimintaan oman hevosen kanssa. Kurssi toteutetiin ryhmissä, yhden ryhmän kesto n. 2h. Hinta 40€/per hevonen.

HäkRa oli mukana Takaisin Hennalaan 2014-tapahtumassa

Alueseurajoukkuemestaruudet 2011

Hämeenkosken ratsastajien estejoukkue ratsasti
6 sijalle Takkulassa 2.10.2011 pidetyissä Hämeen alueen seurajoukkuemestaruuksissa.
Osallistujia oli 10 joukkuetta.
Joukkueenjohtajana toimi Miamari Puoliväli.

Joukkueessa ratsastivat;
Janita Siren - Opal 4-67,55
Heidi Hiidenheimo - Gandy 0-70,97
Minna Utela - Gulliver II 4-74,79

HäkRan joukkue ratsasti 8 sijalle Takkulassa 25.9.2011 pidetyissä kouluratsastuksen Hämeen alueen seurajoukkuemestaruuksissa.

Joukkueessa ratsastivat;
Sari Siren - Opal (He B:3 2009) 52,614%
Janita Siren - Kardinaali (He B:3 2009) 57,386%
Paula Tirkkonen - Kimberley II (He A kenttäkilpailuohj. nro6 2009) 54,271%
Vilja Nurminen - Ibn May ox (He B:3 2009) 63,864%

Alueseurajoukkuemestaruudet 2010

HäkRan 2-joukkue ratsasti 5.9.10 Valkeakoskella järjestetyissä alueseurajoukkue-estekisoissa PRONSSIA! Onnittelut!

1-joukkueen ratsukot;
Eeva-Liisa Nurminen-Cantus, Janita Siren-Opal ja Heidi Hiidenheimo-Gandy
2-joukkueen ratsukot;
Sari Simola-Uppert de Carmen, Ina Mustisto-Menandros ja Minna Utela-Gulliver II

HäkRan joukkue osallistui myös 26.9.10 Lahden Takkulassa järjestettyihin alueseurajoukkue-koulukisoihin.
Joukkueessa ratsasti: Sari Simola-Uppert de Carmen, Sari Siren-Opal, Janita Siren-S.S. Primrose ja Eeva-Liisa Nurminen-Ibn May ox.

Alueseurajoukkuemestaruudet 2009

HäkRan joukkue ratsasti 27.9.09 Lahden Takkulassa järjestetyissä alueseurajoukkue-estekisoissa hienosti HOPEAA!! Onnittelut ratsukoille!

Puheenjohtajan ominaisuudessa haluan onnitella estejoukkuetta hienosta suorituksesta Takkulassa 27.9.2009 esteseurajoukkumestaruuksissa.
Teitte hienoa työtä! Mä oon TOSI YLPEÄ teistä; Tuulikki, Eeva-Liisa, Sari ja Minna.
Mitalikahvit to 1.10.2009 klo 18.00 Hämeenkosken Osuuspankin kerhohuoneella!
Mila

HäkRan joukkue osallistui myös 26.9.09 Vesilahden ratsastuskoululla järjestettyihin alueseurajoukkue-koulukisoihin.
Joukkueessa ratsasti: Sari Simola - S.S. Primrose, Eeva-Liisa Nurminen - Ibn May ox ja Miamari Puoliväli - Halis SOV.

Alueseurajoukkuemestaruudet 2008

HäkRan joukkue osallistui 12.10.08 Lahdessa Takkulassa järjestettyihin alueseurajoukkue-estekisoihin.
Joukkueessa ratsasti: Minna Utela - Menandros, Eeva-Liisa Nurminen - Gandy ja Sari Simola - S.S. Primrose.

HäkRan joukkue osallistui 6.9.08 Valkeakoskella Kerhomajan kentällä järjestettyihin alueseurajoukkue-koulukisoihin.
Joukkueessa ratsasti: Miamari Puoliväli - Halis SOV, Sari Simola - S.S. Primrose, Elina Huhtamäki - Nana ja Janita Pelttari - Liberty.

2.12.07 järjestetyssä joulunavaus tapahtumassa Hämeenkosken kunta palkitsi Hämeenkosken ratsastajat Vuoden Urheiluteko 2007-diplomilla.
Tämän innoittamana päätimme kesällä 2008 järjestää Vuoden Urheiluteko 2007 Cupin.

Alueseurajoukkuemestaruudet 2007

HäkRan joukkue osallistui su 28.10.07 Tampereen Niihamassa järjestettyihin alueseurajoukkue-estekisoihin.
Joukkue tuli seitsemänneksi kovassa seurassa.
Onnittelut osallistuneille ratsukoille; Heidi Hiidenheimo - Gandy, Sari Simola - Ralfa ja Minna Utela - Menandros

Tulokset kokonaisuudessaan:

Alueseurajoukkuemestaruudet 2006

HäkRan joukkue osallistui su 10.9.06 Hessi-tallilla Urjalassa järjestettyihin alueseurajoukkuekoulukisoihin.
Joukkueessa ratsasti: Sari Simola - Double o Seven Liberoth, Miamari Puoliväli - Halis SOV, Mila Munsterhjelm - Ibn May ox ja Minna Utela - Menandros.

Aueseurajoukkuemestaruudet 2006